Beginpagina > Kreeft

Kreeft horoscoop 2014

Kreeft sterrenbeeld De kreeft jaarhoroscoop heeft veel verrassingen in petto, waarbij meevallers op financieel gebied worden afgewisseld met kleine gezondheidsprobleempjes. Grootse verrassingen blijken volgens de jaarhoroscoop 2014 niet op de planning te staan, maar de aaneenschakeling van kleine veranderingen maken 2014 uiteindelijk wel tot een topjaar. Tegenslagen met betrekking tot de carrière worden door de kreeft op een positieve manier gebruikt om er het beste uit te halen. Op het gebied van liefde en relaties verloopt dit jaar zonder diepe dalen, maar ook zonder grote hoogtepunten. De gezondheid verdient in het jaar 2014 wel wat extra aandacht.

Liefde en relaties

De romantische inslag lijkt volgens de kreeft jaarhoroscoop 2014 eventjes weg te zijn, maar een kreeft zal geen kreeft zijn als daar niet wat aangedaan zou worden. Geen overdreven romantiek, maar leuke romantische momenten houden het liefdesvuurtje brandend. Wees echter niet te snel jaloers als de partner zich bezighoudt met anderen, er is namelijk maar één die zijn echte aandacht krijgt. Single kreeften kunnen hun blik volgens de jaarhoroscoop maar beter verruimen om een nieuwe liefde te ontmoeten, want die is niet in het directe gezichtsveld te vinden. De familie staat in 2014 centraal en neemt een belangrijke plaats in het leven van de kreeft in. De kreeft zal dan ook zorgen dat het in de familie niet aan gezelligheid en veiligheid ontbreekt.

Financiën

Er komt een meevaller op financieel gebied en dat heeft niets met werk of met een vast inkomen te maken. De kreeft jaarhoroscoop 2014 laat expliciet een financiële meevaller zien, maar waar het vandaan komt is de vraag. Het komt niet uit de lucht vallen, maar het extra geld dat verkregen wordt, kan wel afkomstig zijn uit bijvoorbeeld een erfenis. Evengoed brengt de loterij geluk of heeft het belegde geld ineens een groot rendement.

Carrière

De carrière van de kreeft laat in 2014 volgens de jaarhoroscoop een wisselend beeld zien. Zeker is wel dat de kreeft met tegenslagen op het werk te maken krijgt. Het goede nieuws is echter, dat tegenslagen ten goede wenden mogelijk is door er op de juiste manier mee om te gaan. Het is belangrijk om de tegenslagen in elk geval niet persoonlijk op te vatten en er op een zakelijke en dus niet emotionele manier mee om te gaan. Dat vormt namelijk de basis voor roem en succes.

Gezondheid

De gevoeligheid van de kreeft kan volgens de jaarhoroscoop 2014 voor problemen zorgen op het gebied van de gezondheid. Het is van belang dat de kreeft de persoonlijke gevoelens herkent en erkent. Gebeurt dat niet, dan kan dat ertoe leiden dat er gezondheidsklachten ontstaan.

Persoonlijke ontwikkeling

Omgaan met de eigen emoties zal in 2014 volgens de jaarhoroscoop voor de kreeft in meerdere opzichten belangrijk worden. Inzicht in gevoelens hebben namelijk een positieve uitwerking op zowel de gezondheid als met betrekking tot de carrière. Wat dat betreft kan de kreeft in 2014 een grote stap vooruit maken en daaruit een les voor de toekomst trekken. De gevoeligheid kan uiting krijgen door creatief bezig te gaan of door de spirituele weg in te slaan.

Vertel ons wat je van je horoscoop vindt..
Persoonlijke en uitgebreide jaarhoroscoop 2015!