Beginpagina > Stier

Stier horoscoop 2014

Stier sterrenbeeld De stier jaarhoroscoop 2014 laat ten opzichte van het vorige jaar meer positieve elementen zien. De tijd van lijden en lijdzaam afwachten tot er verandering komt in het leven is voorbij. Het is namelijk tijd om zelf actie te ondernemen op het gebied van liefde en relaties, maar ook met betrekking tot de financiën. De stier zonder werk zal de jacht openen op een nieuwe baan en als dat eenmaal lukt, dan zal dat direct merkbaar zijn aan de financiën. De stier moet volgens de jaarhoroscoop 2014 wel uitkijken zichzelf niet voorbij te lopen, want na lange tijd stil te hebben gezeten, zal het aanstekelijke enthousiasme wel onder controle gehouden moeten worden.

Liefde en relaties

Leve de liefde. Dat is het motto waar de stier zich volgens de jaarhoroscoop 2014 aan zal wijden. Niet in de laatste plaats omdat de partner het afgelopen jaar zo begripvol is geweest. De stier die nog geen partner aan zijn zijnde heeft, kan het geluk niet op. De langverwachte liefde komt er namelijk aan. Nog niet direct in het begin van 2014, maar wel rond het punt dat de lente in de zomer overgaat. De familiebanden kunnen dit jaar wat meer aangehaald worden en met de vriendengroep gaat het als vanouds weer verder.

Financiën

De financiën zijn voor de stier volgens de jaarhoroscoop in 2014 weer op orde te krijgen. Er wordt harder gewerkt dan ooit te voren en er worden nieuwe kansen geboden. Gemakkelijk geld verdienen behoort dit jaar tot de mogelijkheden als er weloverwogen keuzes worden gemaakt op het gebied van beleggingen. Zorg wel dat er op tijd winst wordt genomen en laat eventueel verlies niet te ver oplopen.

Carrière

Dat de stier op het werk kan uitblinken is algemeen bekend, maar dan moet er wel de kans tot hard werken geboden worden. De jaarhoroscoop voor de stier in 2014 laat zien dat de periode van werkloosheid tot het verleden gaat behoren. De stier krijgt namelijk volop kansen en kan zich verder ontwikkelen en meer geld verdienen dan in het verleden het geval is geweest.

Gezondheid

De Bourgondische levensstijl van de stier lijkt volgens de jaarhoroscoop 2014 invloed te hebben op de gezondheid. Het is belangrijk om op het gewicht te letten, want overgewicht ligt op de loer. Laat het ongezonde voedsel wat vaker staan en drink minder alcohol. Leer in ieder geval ook om maat te houden. Maagklachten en gewrichtsklachten liggen op de loer. Wacht bij lichamelijke ongemakken niet te lang om naar de huisarts te gaan, want dan kan het een langdurige kwestie worden.

Persoonlijke ontwikkeling

De stier jaarhoroscoop 2014 laat zien dat de persoonlijke ontwikkeling zich vooral zal voordoen op het gebied van creativiteit. De stier lacht het leven weer tegemoet na een jaar met tegenslagen en het is uitstekend om de hernieuwde energie te steken in creatief bezig zijn en in het werken met de handen. Richt de aandacht op een specifiek ambacht en ontdek hoe het mentale welzijn daar wel bij zal varen.

Vertel ons wat je van je horoscoop vindt..
Persoonlijke en uitgebreide jaarhoroscoop 2015!