Beginpagina > Weegschaal

Weegschaal horoscoop 2014

Weegschaal sterrenbeeld De weegschaal jaarhoroscoop 2014 laat sterke ups en downs zien op het gebied van liefde en relaties. De hoogtepunten en diepe dalen zijn echter niet op alle vlakken terug te zien, maar worden er wel mogelijkheden geboden, waarbij de weegschaal zelf voor een kruispunt staat en keuzes moet maken. Bijvoorbeeld met betrekking tot de ontwikkeling van de loopbaan, wat weer verdere gevolgen kan hebben voor de financiële situaties. De gezondheid van de weegschaal laat volgens de jaarhoroscoop 2014 een wisselend beeld zien, waarbij de klachten zich vooral in de rug kunnen voordoen. De lijn van de persoonlijke ontwikkeling zet zich voort in 2014, waarbij de intuïtie een nog belangrijker rol zal spelen.

Liefde en relaties

De ups en downs die volgens de jaarhoroscoop 2014 op de weegschaal van toepassing zijn, komen en gaan. Een diep dal kan overwonnen worden door in gesprek te blijven en dat is zeker de moeite waard. Een lange relatie gaat nu eenmaal gepaard met ups en downs, het is alleen de kunst om daarmee om te gaan. De weegschaal die net een relatie achter de rug heeft of al langer single is, kan zichzelf in de zomer weer helemaal overgeven aan de liefde. Familie en vrienden staan dit jaar wat meer in de belangstelling en er kan wel eens een gezellige reünie georganiseerd worden.

Financiën

Er wacht volgens de weegschaal jaarhoroscoop 2014 een grote uitgave. Dat kan van alles zijn, van de aankoop van een auto tot het kopen van een woning en van geld dat naar studerende kinderen gaat tot een luxe vakantie. Het voordeel is dat de weegschaal daar geld voor beschikbaar heeft of ervoor spaart. Met de financiële situatie zit het dus wel goed in 2014. Mocht er een financiële tegenslag komen, dan is het wel zaak deze zo snel mogelijk weg te werken.

Carrière

De jaarhoroscoop 2014 is voor de weegschaal duidelijk voor wat betreft de carrière. Er worden kansen geboden en het is aan de weegschaal om deze aan te grijpen of deze links te laten liggen. Het belangrijkste is om daarin het gevoel te volgen en ook denken aan praktische zaken, zoals wat voor invloed de verandering zal hebben op het privéleven en op de financiële situatie.

Gezondheid

De jaarhoroscoop voor de weegschaal is in 2014 niet overwegend positief over de gezondheid. Pijn in de rug kan op zekere momenten opspelen en het is zeker verstandig om daar bij het uitvoeren van werkzaamheden rekening mee te houden. Bijvoorbeeld door tijdens het werken in de tuin of met het tillen van zware boodschappen op een goede houding te letten.

Persoonlijke ontwikkeling

De weegschaal jaarhoroscoop 2014 laat een interessante ontwikkeling zien op het persoonlijke vlak. De weegschaal is namelijk uitstekend in staat om anderen perfect aan te voelen en dat zal dit jaar gebruikt worden om anderen te helpen. Dat werkt niet alleen positief voor de ander, maar zal de weegschaal ook verder brengen in het eigen geluk dat daardoor wordt ervaren. Er zijn weegschalen die er zich eindelijk van bewust worden over een gave te beschikken, waarmee nog meer aangevoeld kan worden. Doe er gerust wat mee, je hebt de gave niet voor niets.

Vertel ons wat je van je horoscoop vindt..
Persoonlijke en uitgebreide jaarhoroscoop 2015!